15 de desembre del 2016

Com cuidar i protegir les nostres mans

A l’hivern les nostres mans estan més exposades al fred, al vent, ... En aquest article us donem alguns consells de com cuidar-les i protegir-les.

Les mans estan sempre amb nosaltres i ens ajuden a fer la majoria de les nostres tasques, des de treballar fins a escalar una paret o portar el bastons.  A part d’un desgast natural pateixen  moltes vegades un desgast major a causa de les condicions atmosfèriques o l'ús que els donem.

Són una de les nostres senyals d'identitat, és el primer en el que es fixa molta gent quan veu una persona per primera vegada.



Perquè estiguin sanes cal cuidar-les amb productes específics. Evitarem les esquerdes o la sequedat pel fred o el vent  o les durícies que els generen les nostres aficions.

Les mans són la nostra targeta de visita. Una mala cura d'elles pot delatar moltes coses sobre la nostra personalitat. Hi ha moltes persones que en conèixer a una persona es fixen primer en les mans. Unes mans sanes, fortes i hidratades són molt més boniques i atractives.

Els canvis de temperatura, l'exposició a l'aigua, al fred o al vent  les deshidraten i poden donar-los-hi un aspecte sec, arrugat i apagat i acabar deteriorant la pell.

Hem de recompensar-les  pel seu esforç i cuidar-les amb productes especialitzats per a elles. Després d'exposar les mans al vent o al fred, hauràs rentar-les i llimar les durícies i asprors, si n'hi ha. Posteriorment aplicar una capa de crema donant un massatge fins a la total absorció, que regenerarà o repararà la teva pell.

Hi ha productes específics per a les mans que les tracten amb la cura que es mereixen, productes regeneradors i reparadors de diferents marques que seran de gran ajuda per a l'alleujament de les molèsties provocades a les mans i la seva recuperació després de les dificultats a què ens enfrontem amb les nostres aficions.

Alguns dels components d’aquests productes:
·        *  Mantega de karité: hidrata, regenera i protegeix la pell de les agressions exteriors.
·        *  Glicerina: contribueix a frenar la pèrdua d'aigua de l'epidermis i retorna l'aspecte saludable a la pell.
·         * Aloe vera: regenera, hidrata, cicatritza i suavitza la pell de les mans millorant la seva elasticitat.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!