15 de juny del 2017

Peus, mitjons i teixits específics

Igual que la roba interior per muntanya, els peus i concretament els mitjons són un complement fonamental, que no sempre el cuidem com caldria. No té gaire sentit gastar-se diners en un calçat de muntanya que ens ofereixi totals garanties i rendiment, i espatllar-ho tot per estalviar uns euros en el mitjó, que al final és el que està en contacte amb la pell.

Hi ha moltes marques especialitzades en mitjons per muntanya arreu del món, avui us en parlarem d’una que sobresurt amb nom propi a causa del seu important departament d'investigació. Es tracta de Lurbel, que dissenya i fabrica a Ontinyent, València.


Un bon exemple del seu bon fer és el teixit Regenactiv, que va sortir del seu laboratori fa pocs anys, i que amb components totalment naturals aconsegueix una acció antibacteriana i antifúngica que arriba al 99 per cent en molts casos dels fongs més comuns.

Com ho fan?
1       Primer van buscar una base natural, que en aquest cas és una fibra de base cel·lulòsica.
2       Primer avantatge: absorbeix un 50% més que les peces de cotó.
3      Posteriorment van descobrir una ionització perfecta per a aquesta base ... amb partícules naturals d'origen marí extretes de crustacis i mol·luscs.
4     I per acabar, el filen al costat d'una reixa de plata, Silver base layer, que forma l'estructura del teixit.

Quins beneficis ens aporta?
·         Protecció enfront de fongs i bacteris
·    Les proves de laboratori indiquen que redueix en un 99% el Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Scherichia coli, Pseudomona Aeruginos, i en xifres entre el 76 i el 90% el Epydermophyton Stockadalae, Trichophyton Mentagrophytes.
·         A més, el nivell de creixement de Candida albicans i Epydermophyton floccosum és del 0%.
·         Prevenció de la irritabilitat cutània
·     Les anàlisis també mostren que, a causa de la protecció contra fongs i la seva gran capacitat d'absorció d'humitat, la irritabilitat cutània es redueix en molts casos al 0%.

Com s'utilitza?
Podem trobar el teixit Regenactiv en la gamma de Lurbel de dues maneres:
·         En un percentatge superior al 90% en els mitjons de repòs. Això permet a la pell recuperar ràpidament la seva immunitat natural després d'un esforç en què ha patit, evitant lesions irritants al mantenir-la asèptica.
·         En un percentatge menor com a integrant del producte estrella de Lurbel: el Bmax.


Bmax
El teixit Bmax neix el 2012 com a evolució de Regenactiv. Es tracta de beneficiar de les virtuts de protecció de la pell de la tecnologia a una gamma de mitjons per a carreres i per muntanya.

Mantenen els peus en perfectes, condicions que eviten la formació de butllofes, el sobreescalfament, la humitat i la fricció. En la gamma Bmax podem trobar mitjons per a totes les activitats i de tot tipus: per a temperatures molt càlides, per hivern ...



Més info: http://www.barrabes.com/actualidad/tecnologia/2-10025/tecnologias-regenactiv-bmax-lurbel-proteccion.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!